Image Alt

Kuvo TV

Najavljena je farming avantura Sugardew Island – Your Cozy Farm Shop

Developer i izdavač rokaplay, poznat po naslovima kao što su Spells & Secrets, Solar Punk i Lou’s Lagoon, službeno je najavio igru Sugardew Island – Your Cozy Farm Shop. Ova ugodna avantura kombinira elemente trgovine i poljoprivrede, a njena  radnja je smještena na napušteni otok.

Nakon iznenađujuće oluje i brodoloma, igrači se bude na otoku Sugardew, nekadašnjem mjestu harmonije između ljudi, životinja i mističnog šumskog naroda. Pohlepa je dovela do pokušaja uništenja svetog stabla, što je gurnulo ovaj otok u kaos. Kao igrači moramo obnoviti sklad vodeći vlastitu trgovinu, upravljajući farmom, gradeći odnose sa životinjama i družeći se sa šumskim narodom.

Sve što uzgojimo možemo prodati u trgovini te zatim pregovarati oko cijena. Kako bismo poboljšali farmu, bitno je skupljati drvo, kamenje i korov. Životinje možemo hraniti radi jaja i mlijeka. Cilj je zapravo izliječiti “drvo harmonije” rješavanjem različitih zadataka. Uz to, poboljšati možemo svoju kuću, štalu i alate, kako bismo povećali učinkovitost.

Objavljen je i prvi gameplay trailer, koji nam pokazuje što točno možemo očekivati od ove igre. Izlazak Sugardew Islanda trenutno je planiran za drugo tromjesečje ove godine, a sama igra će biti dostupna za PC (putem Steama), Nintendo Switch i PlayStation 5.