Image Alt

Kuvo TV

Prikazan je novi gameplay trailer za akcijsku avanturu Tales of Kenzera: ZAU

Kao što je bilo i najavljeno, novi Xbox Partner Preview nam je donio novi gameplay trailer za akcijsku avanturu Tales of Kenzera: ZAU, čiji nas izlazak očekuje već krajem idućeg mjeseca.

Tales of Kenzera: ZAU je prvi projekt novoformiranog Surgent Studiosa, na čijem se čelu nalazi glumac Abubakar Salim (Raised by Wolves, Assassin’s Creed: Origins). Sama igra zapravo predstavlja posvetu Salimovom preminulom ocu, a radi se o emotivnom sidescrolling platformeru u kojem se nalazimo u ulozi mladog šamana po imenu Zau, koji sklapa pakt sa Bogom Smrti kako bi preminulog oca vratio iz svijeta mrtvih.

U pitanju je ostvarenje koje nam donosi magično i emotivno putovanje kroz prekrasni šaroliki 2.5D svijet, inspiriran drevnim pričama Bantu plemena, istovremeno predstavljajući posebnu posvetu svima onima koji su izgubili svoje voljene. Tijekom svoje avanture, Zau će na raspolaganju imati dvije različite vrste magije, koje će morati koristiti prilikom borbe i rješavanja mozgalica. Kako sve to izgleda u praksi, pogledajte ispod.

Tales of Kenzera: ZAU je trenutno u razvoju za PlayStation 5, Xbox Series X/S, PC i Nintendo Switch, a u prodaji će se pojaviti 23. travnja.