Image Alt

Kuvo TV

The First Berserker: Khazan izgleda atraktivno i veoma brutalno u novom gameplay traileru

Tijekom novog Xbox Partner Preview eventa, vidjeli smo i novi trailer za akcijski RPG The First Berserker: Khazan, koji nam je ujedno donio i dosad najkonkretniji pogled na njegov gameplay.

Kao što su Nexon i Neople i ranije najavljivali, The First Berserker: Khazan će biti atraktivni akcijski RPG kojeg će krasiti unikatan anime art stil i kompleksan i jednako atraktivan borbeni sistem koji sa sobom donosi miks raznih comboa, izbjegavanja i pariranja protivničkih napada. Također, predstavljen je i jedan od bosseva koji će nas očekivati tijekom igre.

Za slabije upućene, The First Berserker: Khazan je iznimno brutalni i vizualno atraktivni single player naslov iz popularnog Dungeon Fighter Online serijala, u kojem ćemo se naći u ulozi Khazana, neustrašivog ratnika lažno otpuženog za izdaju i prognanog zbog toga, koji će se morati osvetiti onima koji su orkestrirali njegov “pad” a potom i sprati ljagu s njegovog imena.

The First Berserker: Khazan je trenutno u razvoju za PlayStation 5, Xbox Series X/S i PC, no još uvijek nema informacija kada bi se mogao pojaviti u prodaji.