Image Alt

Kuvo TV

Uskoro će biti održan prvi otvoreni playtest za mračni akcijski RPG VOIN

VOIN je spoj akcijskog RPG-a i hack-and-slash žanra, s nasumičnim lootom, razinama nalik otvorenom svijetu i roguelite elementima, čiji playtest započinje u petak, 8. ožujka.

Igrate kao jedan od elementarnih sluga koje je stvorio moćni mag kako bi ispunili jednu svrhu – postati moćno oružje u rukama svojih tajanstvenih kreatora i pridružiti se potrazi za čišćenjem svijeta od razorne kuge koja je progutala sav život.

VOIN crpi inspiraciju iz raznih igara kao što su Diablo, Borderlands, Witchfire, Doom, Prodeus i Elden Ring, a krajnji cilj njegovih autora je stvoriti zadivljujući akcijski RPG iz prvog lica sa smislom za istraživanje i privlačnim napredovanjem likova.

VOIN također kombinira pikselizirani old-school i prekrasni moderni umjetnički stil, brzo i dinamično igranje, izniman dizajn zvuka i najnaprednije dostupne tehnologije za razvoj igara. Trebat ćete prilagoditi strategiju ovisno o razini moći svakog neprijatelja, budući da se nasumično generiraju s različitim sposobnostima.

I dok je prvi otvoreni playtest zakazan za sutra, VOIN bi u svom punom obliku trebao stići na PC nekada krajem ove godine.