Image Alt

Kuvo TV

Vivaland je multiplayer simulacije života koja bi mogla izazvati The Sims

Vivaland je privlačna opcija za ljubitelje simulacija koji žude za osvježenjem u odnosu na uobičajeni krajolik Simsa. U njemu stvarate likove (Vivas) s različitim osobnostima i oblikujete njihove životne priče, bilo da vodite kafić, obrađujete povrtnjak ili ostvarujete uspjeh svojim glazbenim darom. Sve to doprinosi živom i zelenom ekosustavu u središtu vašeg grada.

Možete pozvati svoje prijatelje (do njih osam) da postanu susjedi u vašem gradu ili sustanari na vašem posjedu, a možete osnovati i obitelj zajedno. Ako više preferirate solo igranje, ne brinite – u igri ima mnogo zabavnih aktivnosti koje možete raditi sami. Pronađite ljubav ili tajnu simpatiju, s dolaskom raznih susjeda sa svojim karijerama, poslovima i vještinama, grad će rasti i mijenjati se, a tu je i mogućnost građenja vlastite kuće kroz zanimljiv editor.

Imat ćete priliku birati između sedam različitih stilova namještaja, uključujući osnovni, klasični, industrijski, boemski, gotički, minimalistički i seoski. To znači više od 830 komada namještaja i više od 140 boja za podne i zidne površine. Slobodno mijenjajte boje namještaja i dekorativnih predmeta, kao i širinu i dužinu soba. Izgradnja nije ograničena gridom, pa zidovi, ograde ili krovovi mogu biti bilo koje veličine. Alati za ravne i zakrivljene zidove, krovove, mijenjanje veličine stubišta, ograde, staze i slično također su vam na raspolaganju.

Vivaland će biti dostupan nekad ove godine za PC putem Steama, a već danas možete graditi svoje kreacije u build modu pod nazivom Vivaland: Dream House.