Image Alt

Kuvo TV

Stigao je novi trailer za Amazonovu Fallout TV seriju

Još samo mjesec dana nas dijeli do premijere Fallout TV serije, stoga je idealno vrijeme za još jedan novi, dosad najkonkretniji i najbolji trailer.

Sudeći prema onome što nas je dočekalo u novom traileru, očekuje nas iznimno autentično Fallout iskustvo koje bi trebalo oduševiti sve fanove. Tu je prepoznatljiva postapokaliptična atmosfera i dobro pogođeni duh serijala, baš kao i dobro poznati likovi, mutirane karakondžule i, naravno, dobri stari, svima omiljeni Dogmeat.

Radnja serije bit će smještena u nešto dalju budućnost, u 2296. godinu, 219 godina nakon početka nuklearnog rata koji je opustošio Zemlju i izbrisao gotovo cijelu ljudsku populaciju. Sama priča trebala bi biti fokusirana na tri ključna lika, Lucy (Ella Purnell), Maximusa (Aaronn Moten) i The Ghoula (Walton Goggins). Lucy je žiteljka jednog od Vaultova koja će u svojoj spasilačkoj misiji po prvi put napustiti sigurnost Vaulta i upoznati se sa površinskim svijetom i svim njegovim opasnostima, za koje definitivno neće biti dovovoljno pripremljena. Nju očekuje susret sa Maximusom, članom Brotherhood of Steela koji je pomoćnik jednom od od Power Armor vojnika, kakav i sam mašta da postane. Na kraju, tu je i The Ghoul, nemilosrdni i časni lovac na glave kojeg je radijacija pretvorila u kreaturu staru više od 100 godina koja ne stari. Kako doznajemo, tijekom same serije, očekuje nas cijeli niz flashbackova u kojima ćemo vidjeti kako je njegov život izgledao prije velike nuklearne katastrofe.

Premijera Fallout serije zakazana je za 12. travanj. No, to nije sve, jer doznali smo i to da će sve epizode biti dostupne odmah nakon premijere.