Image Alt

Kuvo TV

Najavljen je Monster Jam Showdown, ove godine dolazi na sve aktualne platforme

Ljubitelje adrenalinskih Monster Truck utrka ove godine čeka igra koja bi baš mogla biti po njihovoj mjeri.

Milestone S.r.l. je službeno predstavio Monster Jam Showdown, novu uzbudljivu utrku koju će pokretati Unreal Engine 5. Upravo zahvaljujući pogodnostima koje donosi najnovija inačica Unreal Enginea, Monster Jam Showdown će se moći pohvaliti realističnim i iznimno detaljnim lokacijama, naprednim fizičkim modelom i impresivnim svjetlosnim efektima.

Osim sudjelovanja u službenim natjecanjima, igrači će u ovoj igri moći voziti uživanja u svim akcijama službenih natjecanja, igrači će moći voziti legendarne Monster Truckova u jedinstvenim okruženjima, suočavajući se s raznim događajima koji će zabavu učiniti jednako grandioznom kao i sam sport. U ovoj igri, očekuje nas ukupno 66 službenih Monster Jam vozila (40 vozila će biti dostupno u osnovnoj igri, a 26 će biti dostupno putem besplatnog ili premium dodatnog sadržaja), te više od 140 boja i customizacijskih opcija za uređivanje jurilica. Tu je i čak 10 modova koje će biti moguće igrati online i offline, uključujući i mogućnost igranja u dobrom starom split-screen režimu.

Monster Jam Showdown je trenutno u razvoju za PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC i Nintendo, a u prodaji će se, kao što smo već i spomenuli, pojaviti već ove godine.