Image Alt

Kuvo TV

Doznali smo kada izlaze Paper Mario: The Thousand-Year Door i Luigi’s Mansion 2 HD, ali i kada dolazi The Super Mario Bros. Movie 2

Danas je 10. ožujka – Mar10 dan – što znači da Nintendo ima nekoliko vijesti vezanih za popularno Nintendovo lice. Među tim vijestima je i potvrda datuma izlaska za  dva nadolazeća remastera – Paper Mario: The Thousand-Year Door i Luigi’s Mansion 2 HD.

Potvrđeno u istom teaseru koji je  ranije danas otkrio da je u pripremi i drugi Super Mario Bros. film, otkriveno je da će Paper Mario biti objavljen 23. svibnja 2024. godine, a Luigi’s Mansion 2 će biti objavljen 27. lipnja 2024. godine.

Što se tiče nastavka popularnoga filma, The Super Mario Bros. Movie 2 izaći će 3. travnja, ali tek 2026. godine.

 

“Oduševljen sam što sam ovdje uz Miyamoto-sana da službeno objavimo naš povratak u Super Mario Bros,” izjavio je Chris Meledandri iz Illuminationa. “Naši redatelji, Aaron Horvath i Michael Jelenic, te vrlo talentirani umjetnici iz Illumination Studios Paris – koji su oživjeli Mushroom Kingdom u filmu Super Mario Bros. – vrijedno su radili, osmišljavajući scene i razvijajući setove za nove okoliše. Uskoro započinjemo s animacijom, i možete biti sigurni da ćemo se posvetiti svakom detalju kako bismo postigli savršenost.”

Puno je razloga za veselje među Mario fanovima danas, a mi se pridružujemo čestitkama kreatoru, Nintendu i samom Mariju, gdje god bio.