Image Alt

Kuvo TV

For Honor ulazi u svoju osmu godinu, do sada ga je zaigralo više od 35 milijuna igrača

U nedavnom videu objavljenom povodom 8. godine postojanja igre For Honor, Ubisoft je otkrio da je spomenuti naslov do sada zaigralo više od 35 milijuna igrača. No, iako je igra već gotovo cijelo desetljeće vani, Ubisoft od nje ne planira odustati, već za 8. godinu sprema cijeli niz promjena i novih značajki te drugih noviteta.

For Honor ima sličan live service model kakav ima i Rainbow Six Siege. Ubisoft redovito ažurira igru, čineći je igru ​​živom i punom sadržaja koji uspješno zadržava igrače, a sličan tretman igru očekuje i u novoj godini. U traileru za Year 8, koji možete vidjeti ispod, Ubisoft je otkrio znatnu količinu sadržaja koji tijekom ove godine dolazi u For Honor.

Očekuju nas adaptirane postojeće mape, novi heroji (novi samuraj i outlander), a poseban tretman će imati i novi skinovi za heroje, pri čemu će svaka sezona biti fokusirana na jednu frakciju, počevši od Vitezova, zatim Samuraja, zatim Vikinga i na kraju, Wu Lina.

U predstojećoj godini bit će uložen veliki napor da se održi “sveukupno zdravlje” For Honora, a Ubisoft se oslanja na feedback zajednice kako bi igra dalje napredovala. Sve počinje 14. ožujka s prvom sezonom, koja će donijeti novi Battle Pass te potpuno novi Legacy Pass, koji će korisnicima omogućiti otključavanje prethodnog sadržaja.

For Honor trenutno možete zaigrati na gotovo svim aktualnim platformama.