Image Alt

Kuvo TV

MultiVersus se vraća krajem svibnja

Pauza na kojoj je Multiversus uskoro dolazi svome kraju. Nakon prošlogodišnje otvorene bete, Player First Games su se povukli i krenuli poboljšavati igru sukladno komentarima. Multiversus se, stoga, vraća, u punoj verziji i s poboljšanom grafikom i gameplayom, 28. svibnja ove godine.

Tako je Multiversus prešao u Unreal Engine 5 zbog kojeg, kako kaže redatelj igre Tony Huynh, ”Shaggyjevi sendviči nikad nisu izgledali bolje”. U objavljenom videu, Huynh je naglasio kako su čuli dojmove i komentare igrača/ica za vrijeme otvorene bete, te najavio da su ciljali s novom verzijom da ostavi značajni trag u žanru kojega neizmjerno vole.

Prilikom izlaska igre krajem svibnja, Multiversus će donijeti poboljšano gameplay iksustvo, zajedno sa PvE modeom koji će donositi posebne nagrade, nove likove i dodatne staze. Ono što je svakako nedostajalo igri sa impresivnom kolekcijom poznatih likova iz Warnera, jest neki single player sadržaj, a čini se da je upravo ovaj mode korak prema tome. Igra bi, sukladno poboljšanim performansama, trebala se pokretati bez problema i znatnih razlika na svim dostupnim platformama: Xbox One, Xbox Series X/S, PC, PlayStation 4 i PlayStation 5.

Multiversus beta je bila pravi hit na ljeto 2022. godine, te je kasnije iste godine povučena kako bi se developeri posvetili igri i razradi detalja, unaprijeđenju igračeg iskustva i, u konačnici, donijeli ovu novu verziju i vratili se u gaming svijet. Naše dojmove tadašnje verzije možete pročitati u našoj recenziji, a sve novosti oko igre pogledati u videu iznad.