Image Alt

Kuvo TV

Ovako je izgledala Insomniacova otkazana Spider-Man live service igra

Danas je na internetu osvanuo poprilično spreman trailer za Marvel’s Spider-Man: The Great Web, Insomniacovu live service Spider-Verse igru koju, nažalost, vjerojatno nikada nećemo zaigrati.

Naravno, u pitanju je jedna od onih live service igara koje je Sony odlučio otkazati u nedavnoj “sječi” svega i svačega unutar tvrtke, iako nam se iz trailera čini da je ista već bila u odmakloj fazi razvoja, pa možda čak i relativno blizu izlaska

Prema onome što smo vidjeli u traileru koji će gotovo sigurno vrlo brzo biti uklonjen, Marvel’s Spider-Man: The Great Web nam je trebao isporučiti uzbudljivu multiplayer akciju u kojoj smo se u ulozi petero različitih superheroja iz Spider-Versea trebali boriti protiv raznoraznih zlikovaca iz razčičitih verzija New Yorka.

Zašto je Sony odlučio “ubiti” ovu igru, koja je definitivno imala potencijala kao live service naslov (pomislite samo na sve te silne zlikovce, likove i univerzume, pa čak i na kostime i drugu kozmetiku..), možda nikada nećemo doznati. U međuvremenu, dok trailer nije zadesila slična sudbina, požurite i pogledajte ga.