Image Alt

Kuvo TV

TopSpin 2K25 izlazi krajem travnja, potvrđeni su prvi igrači i tereni

2K objavio prve detalje o igri TopSpin 2K25, a s tim detaljima doznali smo i njezin datum izlaska.

Podsjetimo, u siječnju je ovaj izdavač najavio povratak Top Spin serijala putem teaser trailera koji je “tvrdio” da će igra biti dostupna ove godine. Konačno je stigla ta potvrda – TopSpin 2K25 bit će objavljen za PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/S, Xbox One i PC putem Steama 26. travnja.

Igra će sadržavati 48 jedinstvenih terena, uključujući sva četiri Grand Slam turnira i njihova odgovarajuća mjesta, te 11 drugih stvarnih lokacija. Potvrđeni licencirani igrači obuhvaćaju trenutne zvijezde kao što su Emma Raducanu, Coco Gauff, Frances Tiafoe, Iga Świątek i Carlos Alcaraz, kao i umirovljene legende poput Serene Williams, Rogera Federera, Andre Agassija, Johna McEnroea i Steffi Graf.

TopSpin 2K25 će podržavati cross-play na 2K Touru, dok će multiplayer također biti dostupan lokalno i online. Igrači će moći prilagoditi svoje profesionalce putem MyPlayer moda, gdje će imati mogućnost mijenjati odjeću, atribute i trenere.

Posljednji u Top Spin serijalu bio je Top Spin 4, objavljen 2011. godine za PS3, Xbox 360 i Wii. Razvoj Top Spina 4 vodio je 2K Czech, koji je kasnije, 2017. godine, spojen sa studijem Hangar 13, poznatim po igrama iz Mafia serijala.