Image Alt

Kuvo TV

Pojavio se i drugi trailer za otkazanu Spider-Man live service igru

Ranije ovoga tjedna, osvanuo je trailer za Marvel’s Spider-Man: The Great Web, Insomniacovu live service igru smještenu u Spider-Verse koja, kako stvari stoje, nažalost nije preživjela Sonyjevo nedavno restrukturiranje. Da se doista radilo o ozbiljnom projektu koji je već bio u prilično odmakloj fazi razvoja, najbolje dokazuje novi, drugi po redu iscurjeli trailer.

Trailer, koji možete vidjeti na ovom linku, pružio nam je konkretniji pogled na samu igru i sam New York koji je trebao biti poprište same radnje igre, a naracija koja prati trailer jasno potencira multiverse ili bolje rečeno Spider-Verse, koji je trebao igrati ogromnu ulogu u samoj igri, budući da su u njoj trebali biti prisutni likovi i zlikovci iz raznih dimenzija.

Iz svega onoga što smo vidjeli u ova dva trailera, ne možemo se ne oteti dojmu da je Marvel’s Spider-Man: The Great Web mogla biti vrlo zanimljiva igra i možda baš “onaj” live service naslov koji je Sony trebao. No, prema svemu sudeći, nikada nećemo doznati jesmo li u pravu.