Image Alt

Kuvo TV

Poznat je datum održavanja ovogodišnjeg Summer Game Festa

Geoff Keighley je još na samom kraju prošlogodišnjeg Summer Game Festa najavio iduće izdanje koje nas očekuje krajem ovog proljeća, a sada smo dobili i službeni termin održavanja spomenutog eventa.

Summer Game Fest 2024 showcase bit će održan 7. lipnja, s početkom u 22h po našem vremenu. Dom ovogodišnjeg eventa bit će YouTube Theater u Los Angelesu, a prijenos uživo bit će dostupan putem brojnih streaming servisa i partnera događaja (YouTube, Twitch, TikTok, X, Steam…).

Summer Game Fest 2024 prezentacija će trajati dva sata, a bit će krcata brojnim najavama, trailerima i premijernim prikazima nekih od najiščekivanijih igara i novitetima iz gaming industrije (možda upravo na ovom eventu vidimo najavu nove Nintendove konzole ili Sonyjevog PS5 Pro modela?).

Summer Game Fest se naravno neće zaustaviti na navedenom showcaseu. Štoviše, showcase će označiti početak cijelog niza događaja i prezentacija koje će uslijediti tijekom ljeta. Prvo će uslijediti Summer Game Fest Play Days, ekskluzivni događaj namijenjen medijima i influencerima, koji će trajati od 8. do 10. lipnja. Potom nas očekuje i Microsoftov Showcase, a očekuje se potvrda događaja koje spremaju drugi velikani gaming industrije, na čelu sa Nintendom, Sonyjem (iako se šuška da bi PlayStation Showcase mogao biti prije Summer Game Festa..), Ubisofta, Electronic Artsa i drugih.

Kompletan popis sudionika i program ovogodišnjeg Summer Game Festa bit će otkriven tijekom narednih mjeseci.