Image Alt

Kuvo TV

Prince of Persia: The Lost Crown ove godine postaje bogatiji za story DLC i nekoliko novih modova

Iako nam sa igrom Prince of Persia: The Lost Crown isporučio iznimno bogato i u svakom smislu sjajno iskustvo, Ubisoft još nije stavio točku na spomenuti hit. Naprotiv, za ovu godinu sprema hrpetinu sadržaja koji će ovu igru učiniti još boljom i većom.

Ubisoft i Ubisoft Montpellier su predstavili ovogodišnji roadmap za Prince of Persia: The Lost Crown, a sudeći prema onome što je najavljeno, očekuje nas cijela godina ispunjena novim sadržajem.

Već tijekom ovog mjeseca, očekuje nas Warrior’s Path DLC, koji će biti besplatan a s kojim će u igru stići novi outfiti za Sargona te čak dva nova moda – SpeedRun i Permadeath. Tijekom proljeća, očekuje nas besplatna Boss Attack nadogradnja koja će donijeti Boss Rush mod i dodatne outfite za glavnog protagonista. Ljeto će nam donijeti Divine Trials nadogradnju koja će također biti besplatna, a koja će donijeti nove izazove, amajlije i outfite za Sargona te još dosta toga. Na kraju, najavljen je i novi Story DLC, no ovom prilikom nisu otkrivene nikakve informacije vezane za isti.

Prince of Persia: The Lost Crown trenutno možete zaigrati na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC i Nintendo Switch platformama.