Image Alt

Kuvo TV

Do utorka možete besplatno zaigrati soulslike igru Vindictus: Defying Fate

Nexon je pokrenuo javni pre-alfa playtest za svoj nedavno najavljeni akcijski RPG Vindictus: Defying Fate, koji će trajati do 18. ožujka. Ovaj playtest omogućit će pristup vrlo ranoj verziji igre i sadržavat će demo verziju borbe s dva lika, regije inspirirane konceptima iz ranih faza razvoja svijeta igre te raznovrsne emocije i odjeću za potrebe testiranja.

Vindictus: Defying Fate je brza srednjevjekovna fantastična avantura koja kombinira adrenalinsku borbu s dubinom i prilagodbom RPG elemenata. Igrate s velikom grupom različitih likova, od kojih se svaki može pohvaliti jedinstvenim sposobnostima i kombinacijama. Suočit ćete se sa strašnim stvorenjima temeljenim na klasičnoj irskoj mitologiji.

Budući da se Vindictus: Defying Fate trenutno nalazi u ranoj fazi razvoja, nadolazeća ažuriranja uvest će više sadržaja, uključujući narativne elemente, sustav napredovanja likova, razne statistike, predmete i mnogo više. Ovo je prilika za igrače da se upoznaju s igrom i daju povratne informacije Nexonu o svojim preferencijama ili potencijalnim promjenama.

Da biste sudjelovali, trebate posjetiti stranicu Vindictus: Defying Fatea na Steamu i jednostavno zatražiti pristup. Inače, Vindictus: Defying Fate je u razvoju za neodređene konzole i PC (Steam), a datum izlaska tek treba biti objavljen.