Image Alt

Kuvo TV

Najavljen je F1 Manager 24, tijekom ljeta stiže na gotovo sve aktualne platforme

F1 Manager 24 kao treće godišnje izdanje u službenoj management seriji britanskog studija Frontier Developments izlazi ovog ljeta za PlayStation 5, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC putem Steama i Epic Games Storea, a glavna nova značajka igre bit će Create A Team mod.

Uređujući sastav svog tima, igrači mogu iskoristiti svoju kreativnost kako bi ostvarili svoje dizajnerske vizije, dok pregovaraju o potencijalnim sponzorstvima kako bi osigurali stabilan prihod za podršku svojim ambicijama.

Odluka je na njima da prepoznaju nadolazeće talente kako bi se popeli na ljestvici najboljih ili odabrali već etablirane zvijezde u sportu u nadi za trenutnim uspjehom, prije nego što se suoče s izazovom na prvenstvu.

Ključno za dugoročni uspjeh njihovog tima bit će način na koji vođe timova upravljaju njihovim razvojem izvan staze, odnosno morat će kreirati nove nadogradnje formula potičući inovacije kako bi poboljšali trenutne performanse ili će čak morati investirati u napredna sjedišta. F1 Manager 2024 također će uvesti novi sustav mentaliteta za vozače i osoblje, stavljajući individualne osobnosti i zahtjeve u prvi plan.

U ožujku 2020 godine., Frontier je objavio da je osigurao prava za razvoj niz menadžerskih F1 igara, a licenca mu je omogućila pristup za četiri sezone F1 (od 2022. do 2025.), uz uvjet da ispuni određene financijske ciljeve.  Trenutno, prava za F1 simulacijske igre posjeduje Codemasters, studio u vlasništvu Eletronic Artsa, koji je najavio F1 24 prošlog mjeseca.