Image Alt

Kuvo TV

Stealth platformer Ereban: Shadow Legacy za sada ipak ne dolazi na Xbox Game Pass, potvrđen je i datum izlaska PC verzije

Ereban: Shadow Legacy je brzi stealth platfomer u kojem preuzimate ulogu Ayana, posljednjeg potomka zaboravljene rase. Koristit ćete njegove mistične moći sjene, visokotehnološke naprave i izbjegavati ili eliminirati svoje protivnike kako biste otkrili istinu o svojoj prošlosti i pronašli ključ za spašavanje umirućeg, moralno neodređenog svemira.

Baby Robot Games, studio koji razvija ovu igru, objavio je da Raw Fury više neće biti izdavač ovoga naslov, te da isti neće biti dostupan na Xboxu od prvog dana: “Zbog nedavnih promjena, više ne možemo izdati igru na Xboxu i Game Passu od prvoga dana. Kao igrači koji su odrasli uz različite Xbox konzole, bili smo jako uzbuđeni zbog toga, tako da je ovo i za nas problem. Ali budite uvjereni da ćemo dati sve od sebe da Ereban dovedemo na Xbox čim budemo mogli.”

U ovoj igri koristit ćete svoje moći da se krećete neprimjetno poput duha ili da napadate u sjeni u ovom znanstveno-fantastičnom svijetu gdje djela prebrođuju konvencionalno shvaćanje dobra i zla. Prođite kroz ruševine napuštenih gradova, infiltrirajte se u znanstveno-fantastične objekte skrivene u drevnim hramovima i otkrijte tragove svoje zaboravljene rase.

Ereban: Shadow Legacy bit će objavljen za PC putem Steama i Epic Games Storea 10. travnja.