Image Alt

Kuvo TV

V Rising početkom svibnja dolazi na PC, na PlayStation 5 konzolama će se pojaviti kasnije

Akcijski RPG s vampirima V Rising napustit će Early Access 8. svibnja i bit će objavljen za PC putem Steama, dok će PlayStation 5 verzija uslijediti kasnije tijekom ove godine.

Radi se o open world survival igri u kojoj preuzimate ulogu vampira, istražujući okolna naselja kako biste pronašli krv, obnovili svoju snagu i izbjegli opekline od sunca. Putovat ćete kroz bujne šume, prostrane prostore i mračne špilje kako biste otkrili vrijedne resurse, susrećući prijatelje i neprijatelje na svakom koraku. Možete putovati svijetom s drugim igračima ili loviti sami dok pljačkate sela, napadate razbojnike i istražujete područja nadnaravnih zvijeri.

S obzirom na to da je u siječnju 2023. godine prodana u tri milijuna primjeraka, igri je trebalo godinu dana kasnije da dostigne još milijun prodanih primjeraka, što je otkriveno početkom ove godine. Izgleda da V Rising još uvijek održava popularnost, jer svaki dan ga igra oko 3000 – 5000 igrača, a koliko će dodatnih primjeraka biti prodano kada izađe za konzole, vidjet ćemo kasnije ove godine.