Image Alt

Kuvo TV

Puzzle shooter Children of the Sun u prodaju stiže već početkom idućeg mjeseca

Prilično originalni puzzle shooter Children of the Sun, čiju smo najavu vidjeli ranije ove godine, dobio je službeni datum izlaska i u prodaji će se pojaviti već početkom idućeg mjeseca.

Children of the Sun, kojeg nam zajedničkim snagama donose Devolver Digital i Rene Rother, dolazi na PC već 9. travnja. Hoćemo li ga naknadno vidjeti i na konzolama, za sada nije poznato.

Za slabije upućene, Children of the Sun je third person puzzle shooter u kojem ćemo u ulozi djevojke poznate kao THE GIRL sami voditi rat proziv zloglasnog kulta, eliminirajući kultiste jednog po jednog sve dok ne dođemo do njihovog lidera. Tijekom svoje misije, ona će morati otkriti i mračnu istinu o misterioznom redu i svim zlodjelima koji su njegovi pripadnici činili u ime svoga vođe.

Radi se o ostvarenju koje spaja akciju iz trećeg lica sa taktičkim igranjem gdje kontrolirajući svaki ispaljeni metak rješavamo razne mozgalice, bilo da se radi o izazovnim atentatima kultista ili aktiviranju raznoraznih zamki razasutih diljem levela. Ovdje se svaki ispaljeni hitac i te kako razčuna i sa sobom donosi nagradu ili kaznu.