Image Alt

Kuvo TV

The Last Case of Benedict Fox: Definitive Edition krajem ožujka dolazi na PlayStation 5

Još jedna dosadašnja konzolaška Xbox ekskluziva uskoro će se pojaviti i na PlayStation 5 konzolama, a u pitanju je The Last Case of Benedict Fox.

Nakon što su se prije nekoliko dana pojavile naznake da bi spomenuta igra doista mogla stići na PlayStation 5, sada smo dobili i službenu potvrdu. Studio Plot Twist već krajem ovog mjeseca planira izdati The Last Case of Benedict Fox: Definitive Edition na Sonyjevoj aktualnoj konzoli. Navedeno izdanje pojavit će se u prodaji 26. ožujka, a koštat će $24.99.

Uz brojna tehnička poboljšanja, The Last Case of Benedict Fox: Definitive Edition će dolaziti s nekoliko dodataka poput novih borbenih arena i izazova, novih questova i mozgalica te novog story sadržaja koji bi nam trebao dati konkretniji uvid u Benedictovu prošlost. Sve navedeno će biti dostupno i za Xbox One, Xbox Series X/S i PC verzije zahvaljujući predstojećoj besplatnoj nadogradnji koja će stići paralelno sa PS5 verzijom.

Za slabije upućene, The Last Case of Benedict Fox je sidescrolling akcijski platformer sa lovecraftovskim i metroidvania elementima. Radi se o mračnom, nadnaravnom ostvarenju čiji su glavni aduti njegova priča, vizuali i atmosfera te zagonetke koje od igrača zahtijevaju da upregnu poneku moždanu vijugu. Ono po čemu je ovaj naslov specifičan jeste i to što naš glavni protagonist, Benedict Fox, prilikom istraživanja misterija vezanih za tajne organizacije i ritualna ubojstva, imati i saveznika u vidu demona koji mu pomaže prilikom istraživanja umova nedavno preminulih osoba. Za ovu priliku, dobili smo i novi kratki trailer pa bacite oko…