Image Alt

Kuvo TV

Ashley Johnson i Elijah Wood se pridružuju glumačkoj postavi Among Us animirane serije

Nakon što smo prošle godine doznali da nam stiže animirana serija zasnova na igri Among Us, konačno smo dobili još nekoliko konkretnijih informacija o njoj. Između ostalog, doznali smo prve detalje vezane za produkcijski dio serije, ali i još nekoliko glumačkih imena koja će se pojaviti u seriji.

Elijah Wood (The Lord of the Rings) i Ashley Johnson (The Last of Us) su nova imena koja su potvrđena za spomenutu seriju. Njih dvoje se pridružiti ranije potvrđenim glumcima, Randallu Parku (Fresh of the Boat) i Yvette Nicole Brown (Community), a njih četvero ćemo vidjeti u ulozi dobro poznatih likova iz igre. Elijah Wood će posuditi glas “Zelenom” liku, Ashley Johnson ćemo čuti u ulozi “Ljubičaste”, Park će biti “Crveni”, dok će Yvette Nicole Brown biti “Narančasta”. Crveni lik je opisan kao kapetan i osoba koja očajnički želi svima ugoditi. Ljubičasta je sumnjičava i sarkastična šefica obezbjeđenja. Zeleni je neplaćeni stažist koji je samo sretan što je ovdje, dok će “Narančasta” beskarakterna članica HR-a.

Svi koji su igrali igru, znaju da to nisu svi likovi, što znači da uskoro možemo očekivati otkrivanje još nekoliko glumačkih imena koja ćemo čuti u ulozi ostalih. U međuvremenu, potvrđena su i imena izvršnih producenata, a u pitanju su Owen Dennis te Innerslothovi Forest Willard, Marcus Bromander i Carl Neisser.

Trenutno nije poznato kada možemo očekivati premijeru Among Us animirane serije. Također, nije poznato ni gdje će ista pronaći svoj dom, tako da s pravom očekujemo više informacija u mjesecima koji su pred nama.