Image Alt

Kuvo TV

Persona 6 će doći na “više platformi”, sugeriraju nove glasine

Već duže vrijeme čeka se neka službena Atlusova objava oko toga što bismo mogli očekivati od nove Persona igre i kada bi ista trebala izaći, odnosno postoji li uopće. Zbog toga povremeno počnu kružiti nove glasine na društvenim mrežama, a nedavno su se ponovno javili insajderi Nate the Hate i Midori, koji su nataknuli da Persona 6 možda dolazi na Xbox Game Pass i Nintendo Switch.

Prema informacijama koje sam čuo, izgleda da će Persona 6 stići na Xbox. Tako da se fanovi Persone imaju čemu radovati. Nisam 100% siguran hoće li to biti istovremeno s izdanjem za PlayStation, ali s obzirom na dosadašnji trend Persona igara, koje su izlazile na više platformi, moglo bi se pretpostaviti da će Persona 6 biti dostupna istovremeno na Xboxu i PlayStationu. Bila bi to stvarno velika stvar kada bi Microsoft uspio osigurati Personu 6 na Game Passu”, rekao je Nate the Hate.

Poznati leaker Midori potom je također potvrdio da su Nateove informacije “točne“, te dodao da dolazi na više platformi, što bi moglo značiti da eventualno dolazi na novi Nintendo Switch. Ono što nije jasno je kada će igra zapravo biti objavljena; pretpostavlja se da je razvoj započeo oko 2021. godine kada je Atlus zapošljavao za novi nenavedeni projekt, a navodno mi mogao imati ženski igrivi lik.

Prošle godine smo izvijestili da će Persona 6 biti objavljena na PlayStation konzolama, što se čini istinitim prema dostupnim informacijama. Također se već tada spominjalo da će igra biti dostupna i na Xbox konzolama, uključujući i Game Pass, što su nedavno “potvrdili” spomenuti insajderi. Ipak, sve ove informacije treba uzeti s određenom dozom opreza dok Atlus ne objavi službene detalje.