Image Alt

Kuvo TV

Planet of Lana sredinom travnja dolazi na Nintendo Switch i PlayStation konzole

Prekrasna avantura Planet of Lana trebala bi već sredinom idućeg mjeseca stići i na PlayStation i Nintendo Switch konzole.

Thunderful i Wishfully su službeno potvrdili da će spomenutu igru 16. travnja lansirati na PlayStation 4, PlayStation 5 i Nintendo Switch konzolama. Time će omogućiti igračima da ovo ostvarenje zaigraju na svim aktualnim platformama.

Planet of Lana se inicijalno pojavila na Xbox One, Xbox Series X/S i PC platformama još 23. svibnja prošle godine, a bila je od launcha dostupna i u ponudi Xbox Game Passa, dok su PlayStation i Switch verzije najavljene prošle jeseni. Inače, za slabije upućene, radi se o prekrasnoj puzzle avanturi smještenoj u postapokaliptični svijet, koja donosi priču o živopisnom i prekrasnom planetu i nastojanju glavne protagonistice i njenog vjernog prijatelja da ga takvim i zadrže. Uz cel shading vizualni stil i vrhunsku atmosferu, ovo ostvarenje može da se pohvali i intrigantnom pričom i zanimljivim zagonetkama te posebnom gameplay mehanikom s fokusom na oslanjanje na svoga vjernoga kompanjona.