Image Alt

Kuvo TV

Opet je odgođen Hyper Light Breaker, ovaj put izlazi na ljeto ove godine

Razvojni tim Heart Machine najavio je novi datum izlaska za Hyper Light Breaker. Nakon sada već treće odgode, studio cilja izdati igru za Steam Early Access ovog ljeta i procjenjuje da će ostati tamo oko godinu dana.

Najavljen u ožujku 2022. godine, nastavak akcijskog RPG-a Hyper Light Drifter iz 2016. godine, za razliku od originala koji se odvijao iz top-down perspektive, ovaj put radi se o punokrvnom 3D ostvarenju smještenom u potpuno novi, znatno veći i šareniji 3D svijet prepun fantastičnih lokacija za istražiti i misterija za riješiti te raznoraznih protivnika s kojima ćemo se morati boriti. Osim toga, sadrži otvoreni svijet, online igranje s rougelite elementima i proceduralno generirane svjetove, te ima neograničenu mogućnost ponovnog igranja s velikim brojem različitih kombinacija.

Mi zapravo izmišljamo i definiramo ovaj podžanr, te vjerujemo da će otvorenost i osjetljivost na povratne informacije igrača biti ključni za ovaj ambiciozni proces. Zajednica će nam pomoći da uravnotežimo iskustvo igranja, razvijemo dizajn i na kraju stvorimo bolju, učinkovitiju, raznovrsniju i potpuniju igru“, poručili su iz studija.