Image Alt

Kuvo TV

Osvanuo je rating za Star Wars Outlaws – očekuje li nas uskoro i otkrivanje datuma izlaska?

Ubisoftova open world akcijska avantura Star Wars Outlaws dobila je ovih dana svoj rating u Južnoj Koreji, što bi po običaju moglo značiti da se Ubisoft polako sprema za otkrivanje njenog službenog datuma izlaska.

Zanimljivo je da je spomenuta igra dobila oznaku 19+. To ne znači da nas u njoj očekuje krv do koljena, već je kao glavni razlog takvog ratinga navedena inkluzija in-game kockarskih elemenata prezentiranih u posebnoj mini-igri koja će biti dio spomenutog ostvarenja.

Star Wars Outlaws je, prema dosadašnjim insiderskim informacijama, planiran za prvu polovicu godine. Stoga, ukoliko ga Ubisoft nije interno odgodio, navedeni rating bi definitivno mogao predstavljati nagovještaj skorog otkrivanja novih detalja igre, pa i otkrivanje njenog potencijalnog datuma izlaska.

Star Wars Outlaws je trenutno u razvoju za PlayStation 5, Xbox Series X/S i PC. Za slabije upućene, radi se o ambicioznoj akcijskoj avanturi na kojoj radi Massive Entertainment. Ujedno, u pitanju je prva open world igra zasnovana na ovoj franšizi. Njena radnja će biti smještena između Empire Strikes Back i Return of the Jedi filmova (dakle, 5. i 6. epizode), a pratit će pljačkašicu Kay Wess u njenom pokušaju da izvrši jednu od najvećih pljački u cijeloj galaksiji. Na toj njenoj avanturi društvo će joj pratiti maleno biće Nix te borbeni droid koji će se služiti sirovom snagom. Sve što smo dosad vidjeli, izgleda veoma obećavajuće, tako da s velikim nestrpljenjem očekujemo nove informacije i sam izlazak ove igre.