Image Alt

Kuvo TV

Horror avantura Still Wakes the Deep u prodaji će se pojaviti sredinom lipnja

Napeti psihološki horror Still Wakes the Deep, kojeg nam spremaju autori hitova kao što su Amnesia: A Machine for Pigs, Everybody’s Gone to the Rapture i Dear Esther, dobio je službeni datum izlaska i u prodaju stiže već krajem proljeća.

Secret Mode i The Chinese Room su službeno potvrdili kako će Still Wakes the Deep 18. lipnja stići na PlayStation 5, Xbox Series X/S i PC. Kao što je od ranije poznato, od prvog dana ćemo ga moći pronaći i u ponudi Xbox Game Passa.

Za slabije upućene, u pitanju je zastrašujući naslov iz perspektive prvog lica čija će radnja biti smještena na udaljenu naftnu platformu Beira D, smještenu negdje u Sjevernom moru tijekom 1975-te, gdje ćemo u ulozi običnog radnika po imenu Caz McLeary, zaglavljenog na ovoj platformi bez komunikacije i usred nevremena, morati da se izborimo kako sa kaotičnim i apokaliptičnim vremenskim uvjetima, tako i sa drugim strahotama koje se kriju u mračnim koridorima platforme. Radi se o tehnički impresivnom naslovu karakterističnom za ovaj studio, što znači da nas očekuje atmosferično lutanje, šuljanje i trčanje mračnim hodnicima nestabilne naftne platforme. Oružja neće biti, niti će glavni protagonist imati bilo kakve moći tako da ćemo se tijekom cijele igre morati oslanjati na njegovu snalažljivost i pronicljivost. O kakvoj igri je riječ, možete vidjeti i u novom traileru koji vam donosimo ispod.