Image Alt

Kuvo TV

Iscurio je prvi gameplay prikaz mobilne igre Sonic Toys Party

Popularni The Sonic Show YouTube kanal je objavio gameplay trailer iz japanske verzije igre. Po viđenom, čini se da Sega ide s prokušanim receptom uz svoj twist. Gameplay trailer koji je procurio bez skrivanja prikazuje da ćemo dobiti Fall Guyse sa Sonic temom. Dobro, dobro, čini se ipak malo više od toga. Imamo Fall Guys Battle Royale recept u kojeg je barem po videu, dosta nasilno ugrađena klasična Sonic luđačka brzina uz skupljanje zlatnih prstenja. Sve to uz konstantnu napetost preživljavanja svake runde te prigodnu anksioznost do finala.

Hoće li Sonic Toys Party polučiti uspjeh Fall Guysa? Tko zna, sve je moguće. Sigurni smo da će biti ogroman broj mikro transakcija i likova/kozmetike koje možemo kupovati pa će uspjeh uvelike ovisiti o ciframa i ponudi. Premda se radi o igri za mobitele, ono što vidimo u traileru nam nekako daje naznake da bismo ovaj naslov mogli vidjeti i izvan mobilne arene, odnosno PC i konzolama (trenutnim i prijašnjim).

Sad (manje-više) znamo što nas očekuje, jedino što ne znamo jest detalj kada nas to očekuje. Živimo u nadi da Sega više neće previše čekati s objavom potencijalnog izlaska, pa nam ne preostaje ništa drugo nego da budemo strpljivi.