Image Alt

Kuvo TV

Toys for Bob nakon odlaska iz Activisiona udružuje snage s Microsoftom za razvoj svoje prve igre

Tresla se brda, rodio se deal. Nakon nedavno kupljene slobode od ralja Activisiona, Toys for Bob razvojni studio je objavio da ulazi u partnerstvo s Microsoftom (Xbox Game Studios). Eh sad, neki od vas se pitaju, zašto su otišli od Activisiona čiji je vlasnik Microsoft, da bi otišli ponovno u zagrljaj (OK, nešto manjeg obujma) Microsoftu?

Na zadnjem internom Xbox townhall sastanku na kojem sudjeluju zaposlenici Xbox Game Studiosa, netko od zaposlenika je upitao šefa Matt Bootya što se događa s Toys for Bob pregovorima. Matt je izjavio da je dogovor postignut, te da ovaj studio poznat po Spyro i Crash igrama kreće u izradu nove igre u maniri prethodno spomenutih.

Znači li to potencijalno da nam stiže novi Spyro ili Crash, tko zna, vrlo lako moguće. A opet, tko zna, možda se radi o nekom potpuno novom naslovu i šokiraju nas činjenicom da nema novog Spyre ili Crasha. Nas više zanima hoće li ta igra biti multiplatform ili Xbox ekskluziva. Čim osvane više detalja, budite sigurni da ćemo ih objaviti.