Image Alt

Kuvo TV

Capcom je ipak popustio, dolaze nove promjene za Dragon’s Dogmu II

Nakon što su primili oštre kritike zbog live-service elemenata, loše optimizacije i ograničenja u prostoru za pohranu igara, iz Capcoma su ipak popustili i odlučili napraviti određene promjene koje bi trebale poboljšati samo iskustvo igranja.

Ovo uključuje mogućnost pokretanja nove igre kada su već postojeći podaci za spremanje prisutni, što je nešto na što su se igrači žalili da trenutno nije moguće. Također, mijenja se maksimalni broj Art of Metamorphosis predmeta koji se mogu kupiti u Pawns guildu na 99.

Ovi predmeti omogućuju igračima da promijene izgled svog lika, ali trenutno su prilično rijetki. Mogu se također nabaviti putem mikrotransakcija, što je potez koji je doveo do optužbi na račun Capcoma da je pristup uređivanju likova djelomično stavio iza paywalla.

Inačice za konzole također će dobiti mogućnosti za isključivanje motion blura i ray tracinga, kao i opciju postavljanja broja sličica u sekundi igre na promjenjivu ili na ograničenje od 30 sličica u sekundi. Trenutno igra ima varijabilni fps, što znači da se ponekad može kretati ispod ili iznad 30, ovisno o situaciji.