Image Alt

Kuvo TV

GTA VI je i dalje u planu za 2025. godinu

Kotakuov nedavni izvještaj o potencijalnoj odgodi GTA VI za 2026. godinu izazvao je brojna negodovanja i polemike na gaming sceni. No, sudeći prema novim informacijama, ipak bi se moglo raditi o “lažnoj uzbuni”.

Novinar Mike Straw donekle je demantirao glasinu o velikoj odgodi GTA VI, otkrivši kako je iz prilično pouzdanih izvora bliskih Rockstaru doznao da se razvoj igre odvija prema planu te da za sada nema nikakvih nagovještaja o potencijalnoj odgodi. Isto mišljenje dijeli i njegov kolega, ugledni insider Tom Henderson, koji također smatra da se Kotakuov nedavni izvještaj o odgodi svodi na čistu pretpostavku.

Ukoliko je novinar Insider Gaminga u pravu, to znači da bi GTA VI i dalje trebao biti u planu za iduću godinu, vjerojatno njenu drugu polovicu. No, naravno, s obzirom na sva događanja na gaming sceni i njenu dinamiku, nije nerealna opcija da najiščekivanija igra generacije (pa i mnogo šire) na kraju doista “pobjegne” u 2026. godinu. U svakom slučaju, morat ćemo biti strpljivi i pričekati Rockstar da se oglasi i otkrije poneku novu informaciju.