Image Alt

Kuvo TV

Objavljen je prošireni gameplay video za akcijski RPG Flintlock: The Siege of Dawn

Uronite dublje u Flintlock: The Siege of Dawn uz komentare kreativnog direktora Simona Dasana i Dalea Pugha, pridruženog umjetničkog direktora. U videu oni otkrivaju određene pojedinosti o kampovima, borbi, mobilnosti, reputaciji, neprijateljima, sporednim zadacima i još mnogo toga, uz obilje dosad neviđenih snimaka iz same igre.

Za one koji nisu upućeni, radi se o vrlo impresivnom projektu indie studija A44 Games u suradnji s izdavačem Kepler Interactiveom. Flintlock: The Siege of Dawn bit će akcijska RPG igra sa soulslike elementima u kojoj su oslobođeni Bogovi i ratovi između njih postavili ljude na rubu izumiranja, a Nor Vanek, članica koalicijske vojske kreće u osvetnički pohod. Kroz pustolovinu će je pratiti čudno stvorenje sa magičnim moćima imena Enki, a kroz igru ćemo sudjelovati u velikim bitkama protiv Bogova, istraživati opasan veliki svijet, te savladati baratanje s raznim oružjima, magijom i mnogim drugim alatima.

Flintlock: The Siege of Dawn izlazi za PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One i PC putem Steama i Epic Games Storea ovog ljeta.