Image Alt

Kuvo TV

Marvel Rivals je besplatni PvP shooter smješten u Marvel univerzum, zatvorena alpha očekuje nas već u svibnju

Kao što smo danas ranije i najavili, a kao što su i glasine sugerirale, NetEase Games je službeno najavio i detaljnije predstavio Marvel Rivals, svoju novu multiplayer akciju smještenu u Marvel univerzum, na kojoj rade veterani industrije koji su ranije radili na hitovima kao što su Call of Duty ili Battlefield.

Dobar dio iscurjelih informacija bio je točan, tako da se doista radi o free to play timskom multiplayer shooteru kojeg ćemo igrati u formatu 6v6 i to iz perspektive trećeg lica. Iz prikazanog trailera, mogli bismo zaključiti da će Marvel Rivals biti najsličniji Overwatchu i tu ne bismo previše pogriješili, no ovdje nas očekuju neki noviteti poput primjerice, transformacija likova, njihovih udruženih napada ili uništivih mapa, koji će biti od velikog značaja za sam gameplay igre.

Na raspolaganju bismo trebali imati popriličan broj Marvelovih heroja i zlikovaca, među kojima su Iron Man, Spider-Man, Hulk, The Punisher, Loki, Storm, Doctor Strange, Mantis, Rocket Raccoon, Black Panther, Groot, Magik, Luna Snow i mnogi drugi. Budući da se radi o ostvarenju koje će putem sezona dobivati novi sadržaj, za očekivati je da će se broj igrivih likova, mapa i drugih dodataka postupno povećavati.

Marvel Rivals je za sada najavljen samo za PC, tako da još uvijek nema riječi o verzijama za konzole. Prvi zatvoreni alpha test najavljen je za svibanj, a svi zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti putem službene stranice igre.