Image Alt

Kuvo TV

Spyro the Dragon 4 je navodno iduća igra studija Toys for Bob

Ranije ovog mjeseca, doznali smo studio Toys for Bob napušta Activision, ali da će udružiti snage s Microsoftom na razvoju svog novog projekta. Nakon toga, mnoge je zanimalo na čemu bi ovaj razvojni tim mogao raditi – je li u pitanju novi IP ili pak nova Crash ili Spyro igra. Zahvaljujući novim insiderskim informacijama, možda smo doznali o kojoj igri se zapravo radi..

Ako je vjerovati popularnom YouTuberu pod nadimkom Canadian Guy Eh, inače poznatog po brojnim točnim insiderskim informacijama i leakovima, Spyro the Dragon 4 je iduća igra studija Toys for Bob.

Nadovezujući se na nedavni članal novinara Jeza Cordena o novoj igri koju Toys for Bob razvija za Microsoft, Canadian Guy Eh navodi kako je tijekom posjete nekoliko gaming događaja doznao da je spomenuta igra doista Spyro the Dragon 4 te da je u razvoju od početka ove godine, što znači da je još uvijek u ranom razvojnom stadiju. Takvo što potvrdili su mu brojni developeri i izvori s kojima je razgovarao, ali da je još uvijek rano za bilo kakve konkretnije detalje.

Je li konačno vrijeme za povratak simpatičnog ljubičastog zmajića? Vojska istinskih fanova će reći da jeste, no ipak ćemo biti oprezni i pričekati službenu potvrdu postojanja igre ili barem neke konkretnije dokaze da se nešto takvo kuha u kuhinji ovog studija.