Image Alt

Kuvo TV

PlayStation 5 uskoro dobiva Community Game Help opciju

Sony Interactive Entertainment je najavio Community Game Help, novo poboljšanje za Game Help koje će krenuti s radom tijekom ove godine.

Community Game Help doprinijet će poboljšanju iskustva korištenja Game Help-a proširenjem liste korisnih savjeta za igru, uključivanjem videozapisa koji se automatski generiraju iz snimaka igranja igrača koji su se odlučili za doprinos.

Community Game Help bi trebao poboljšati postojećem iskustvu Game Helpa proširenjem baze korisnih savjeta za igru, uključivanjem brojnih videa koji će se automatski generirati iz snimaka gameplaya igrača koji su se odlučili da pruže svoj doprinos razvoju i funkcioniranju ovog dodatka.

Nakon što bude lansiran, Community Game Help će biti dostupan svim PlayStation 5 igračima PS5, bez obzira imaju li PlayStation Plus pretplatu ili ne. U podržanim igrama (popis će biti objavljen naknadno), igrači će moći doprinijeti razvoju ove opcije svojim igranjem. Također, moći će vidjeti video klipove drugih igrača ili pristupiti savjetima developera za pomoć prilikom igranja igre. Developeri će također moći stvarati vlastite videe sa savjetima. Također, bit će moguće ocijeniti korisnost savjeta dobivanih pomoću ove opcije.

Više detalja o navedenoj nadogradnji i uputama za korištenje Game Helpa i Community Game Helpa možete pronaći na ovom linku.