Image Alt

Kuvo TV

Monster Hunter Wilds će biti punokrvni open world naslov, očekujemo ga već početkom iduće godine

Nakon što je Monster Hunter Wilds najavljen tijekom prošlogodišnjeg The Game Awardsa, dobili smo obećanje da ćemo više informacija doznati tijekom ljeta. No, zahvaljujući novim insiderskim informacijama, doznali smo još poneki novi detalj o samoj igri.

Dusk Golem, najpoznatiji insider za Capcom i Capcomove igre, otkrio je nekoliko novih informacija o spomenutoj igri. Prema njegovoj tvrdnji, Monster Hunter Wilds bi trebao biti dosad najveća Capcomova igra. Prema informacijama koje su mu otkrili izvori bliski Capcomu, njen razvoj je započeo još početkom 2019. godine, uzbrzo nakon izlaska mega hita Monster Hunter World. No, ono što nam je posebno privuklo pažnju, jeste Dusk Golemova tvrdnja da će Monster Hunter Wilds biti punokrvni open world naslov i upravo će taj otvoreni svijet igrati iznimno značajnu ulogu, bilo da se radi o priči ili gameplayu.

Kada je u pitanju potencijalni datum izlaska, Dusk Golem tvrdi da bi Monster Hunter Wild već početkom prvog kvartala trebao stići na PlayStation 5, Xbox Series X/S i PC. Razvoj spomenute igre odvija se prema planu, a tako da za sada nema nikakvih naznaka o mogućoj odgodi.