Image Alt

Kuvo TV

Predator: Hunting Grounds krajem godine dolazi i na PlayStation 5 i Xbox Series X/S konzole

Nakon što se još 2020. godine pojavila na PlayStation 4 i PC platformama, asimetrična multiplayer akcija Predator: Hunting Grounds pojavit će se uskoro i na PlayStation 5 i Xbox Series X/S konzolama.

IllFonic će uskoro od Sony Interactive Entertainmenta preuzeti izdavačka prava za spomenutu igru, a potom će krajem ove godine istu izdati za PlayStation 5 i Xbox Series X/S, kada se očekuju i nove značajne nadogradnje i za postojeće verzije igre.

To znači da Illfonic ne namjerava uskoro odustati od igre, već će ju pokušati oživjeti i prilagoditi modernim platformama te nam potom plasirati hrpu svježeg sadržaja. Tako nas već tijekom travnja očekuje nova nadogradnja koja će u PS4 i PC verzije donijeti nekoliko poboljšanja u vidu kvalitetnijeg balansa likova i oružja te tweakova na polju mehanika i kretanja likova. Zatim, krajem ove godine, očekuje nas izlazak PS5 i Xbox Series X/S verzija koje će pokretati Unreal 4.27, Vivox i Wwise tehnologije, nakon čega će tijekom zime 2024. i proljeća 2025. godine u igru biti ubačeni novi predatori.

Inače, za slabije upućene i one koji su možda zaboravili na njega, Predator: Hunting Grounds je asimetrični 1v5 multiplayer naslov u kojem se u džungli Južne Amerike igramo lovca i lovine. Jedan igrač igra kao predator a ostali kao marinci ili bolje rečeno predatorova lovina.