Image Alt

Kuvo TV

Uznemirujući zatvorski simulator The Kindeman Remedy početkom travnja dolazi na sve aktualne konzole

The Kindeman Remedy, uznemirujuća i u mnogim aspektima iznimno neugodna zatvorska simulacija, dostupna je za PC još od kraja prošle godine, a već od prve polovice travnja bit će dostupna i za sve aktualne konzole.

3D Realms i Troglobytes Games su službeno potvrdili kako će spomenutu igru 11. travnja izdati na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S i Nintendo Switch konzolama te da će ista prilikom launcha koštati $7.99.

Za slučaj da se niste ranije susretali s ovim ostvarenjem, The Kindeman Remedy je menadžerska simulacija u kojoj na prilično jeziv način upravljamo zatvorom. Baca nas u ulogu doktora Carla Kindemana, često osuđivanog od cijele medicinske struke zbog svojih upitnih metoda liječenja, koji prihvaća posao u zloglasnom zatvoru koji će mu potom poslužiti kao idealno mjesto za obavljanje raznih eksperimenata. Kada kažemo eksperimenata, onda naravno mislimo na raznorazne strahote koje dr Kindeman zajedno sa svojom pomoćnicom. časnom sestrom Annom, čini nad zatvorenicima. U pitanju je nelinearno ostvarenje koje ima više različitih završetaka, tako da je sudbina svih likova, kako glavnih tako i onih sporednih, u potpunosti u rukama igrača.