Image Alt

Kuvo TV

Eternal Strands je nova igra autora Dragon Agea, iduće godine dolazi na PC i konzole

Kao što je krajem prošlog mjeseca i najavljeno, autor Dragon Agea Mike Laidlaw i njegov studio Yellow Brick Games službeno su predstavili svoj prvi projekt, ambicioznu fantasy akcijsku avanturu Eternal Strands koja je u nastajanju već pune četiri godine.

Eternal Strands će nas baciti u ulogu Waverice Brynn, neustrašive ratnice sa magičnim moćima poput vatre, leda ili pak telekineze koja mora povratiti moć i snagu svome svijetu i njegovom narodu. Na tom putu, očekuju je brojne opasnosti i borba sa raznoraznim kreaturama, malim i onim mnogo, mnogo većim u maniri kolosa iz nezaboravnog Shadow of the Colossusa. Kao Waverica, Brynn će uz pomoć svoga plašta kanalirati moći iz svoje okoline i koristiti ih u borbi. Sve u svemu, iz prvog trailera koji možete vidjeti ispod možemo zaključiti da se radi o zanimljivom ostvarenju koje dosta toga posuđuje od brojnih hitova, pa tako imamo malo Immortals: Fenyx Risinga, God of Wara, Darksidersa, pa čak i Assassin’s Creeda i Shadow of the Colossusa.

Eternal Strands je trenutno u razvoju za PlayStation 5, Xbox Series X/S i PC, a u prodaji će se pojaviti nekada iduće godine.