Image Alt

Kuvo TV

Iz Sabera poručuju: “KOTOR Remake je živ i zdrav!”

Nakon što je Saber Interactive nedavno “otkupio” svoju slobodu od Embracer Groupa, mnoge je zanimalo što će se dogoditi sa igrama koje su već bile u razvoju. I dok smo dobili potvrdu da su “sigurne” igre kao što su Warhammer 40k: Space Marine II i John Carpenter’s Toxic Commando, čekao se odgovor vezan za Star Wars: Knights of the Old Republic Remake.

Nakon brojnih glasina i nepotvrđenih informacija prema kojima je spomenuta igra u razvojnom paklu, pa čak i do onih koje su govorile da je ista otkazana, iz Sabera nam je konačno stigao kratak ali poprilično jasan odgovor koji glasi: “bez brige, KOTOR Remake je živ i zdrav!

Da je KOTOR Remake doista i dalje u razvoju, potvrdio je za IGN šef Saber Interactivea Matthew Karch, dodavši kako je igra u aktivnom razvoju i da su u Saberu svi posvećeni stvaranju igre koja će opravdati visoka očekivanja fanova.

U kakvom se stanju KOTOR Remake trenutno nalazi i koliko dugo će još biti u razvoju, trenutno nije poznato. U svakom slučaju, sasvim je izvjesno da će proći još neko vrijeme, pa i poneka godina, prije nego što ćemo ga zaigrati.