Image Alt

Kuvo TV

Novi PlayStation event navodno nas očekuje u svibnju – State of Play ili PlayStation Showcase, pitanje je sad?

Ako je vjerovati poznatom gaming novinaru i insideru Jeffu Grubbu, Sony bi tijekom svibnja trebao održati svoj novi event, a na njemu bismo trebali doznati i službeni datum izlaska Silent Hill 2 remakea.

Radi li se o novom State of Playu ili pak mnogo većem i ambicioznijem PlayStation Showcaseu, Grubb nije mogao potvrditi, no ovaj insider smatra da se radi o većem događaju. To bi moglo značiti da nas ipak očekuje PlayStation Showcase, što se donekle i poklapa s ranijim glasinama.

Održavanje ovogodišnjeg PlayStation Showcasea bi se također poklopilo sa onim prošlogodišnjim, koji je održan krajem prošlog svibnja, a tijekom kojeg smo vidjeli popriličan broj igara, među kojima su bili i već izašli hitovi kao što su Marvel’s Spider-Man 2, Helldivers II i Dragon’s Dogma II, ali i one predstojeće kao što su Fairgame$, Marathon i Metal Gear Solid Delta: Snake Eater.

Svakako, krajnje je vrijeme da Sony predstavi svoj first party lineup ali i da najavi sve češće spominjani PlayStation 5 Pro, a period uoči ovogodišnjeg Summer Game Festa svakako djeluje savršen za takvo što.