Image Alt

Kuvo TV

Novi story trailer za Star Wars Outlaws najavljen je za idući tjedan

Nakon što je nedavno dobila službeni rating, Ubisoftova open world akcijska avantura Star Wars Outlaws dobit će uskoro i novi trailer.

Novi story trailer očekuje nas u utorak, 9. travnja, u 12h po našem vremenu. Također, s obzirom na već spomenuti rating i Ubisoft Forward koji nas očekuje početkom lipnja te dosadašnje neslužbene informacije prema kojima bi spomenuta igra mogla izaći znatno prije nego što očekujemo, velika je šansa da ćemo uz navedeni trailer doznati i službeni datum izlaska.

Star Wars Outlaws je trenutno u razvoju za PlayStation 5, Xbox Series X/S i PC. Za slabije upućene, radi se o ambicioznoj akcijskoj avanturi na kojoj radi Massive Entertainment. Ujedno, u pitanju je prva open world igra zasnovana na ovoj franšizi. Njena radnja će biti smještena između Empire Strikes Back i Return of the Jedi filmova (dakle, 5. i 6. epizode), a pratit će pljačkašicu Kay Wess u njenom pokušaju da izvrši jednu od najvećih pljački u cijeloj galaksiji. Na toj njenoj avanturi društvo će joj pratiti maleno biće Nix te borbeni droid koji će se služiti sirovom snagom. Sve što smo dosad vidjeli, izgleda veoma obećavajuće, tako da s velikim nestrpljenjem očekujemo nove informacije i sam izlazak ove igre.