Image Alt

Kuvo TV

Je li na pomolu povratak još jedne zaboravljene PlayStation franšize?

Već godinama unatrag, šuška se o povratku još jedne PlayStation franšize, s kojom smo se družili na PlayStation 2 i PlayStation 3 konzolama, a koja je potom, baš poput još nekolicine takvih franšiza, otišla u zaborav. Ovaj put, mislimo na SOCOM, o čijem se povratku priča već duži niz godina, ali taj povratak nikako da dočekamo. Ipak, ako je vjerovati novom leaku, izgleda da bi Sony doista mogao raditi na novoj igri iz spomenutog serijala.

Na stranici actoraccess.com, na profilu glumca Davida Veaca osvanule su zanimljive informacije. Naime, on je u svojoj biografiji naveo da je bio motion capture glumac za Sonyjev projekt “SOCOM 111”. Također, naveo je da je jedan od glumaca u tom projektu, vrlo vjerojatno igri.

E sad, što je zapravo SOCOM 111? Neki bi pomislili da se radi o tipfeleru za SOCOM III (u originalu 3), međutim spomenuti glumac nije dosad radio ni na jednoj od igara iz ovog serijala, što bi moglo značiti da se radi o nečemu potpuno novom – možda kodnom imenu za novi SOCOM ili pak njegovom stvarnom nazivu…

Radi li se o točnim informacijama i sprema li nam Sony doista novu SOCOM igru? Odgovor na ovo pitanje bismo mogli dobiti već idući mjesec, ukoliko su točne glasine o novom PlayStation Showcaseu.