Image Alt

Kuvo TV

Danas će se održati Triple-i Initiative Showcase, događaj na kojem će biti predstavljen veliki broj indie igara

Indie programeri najavili su The Triple-i Initiative, 45-minutni showcase koji uključuje svjetske premijere, ekskluzivne gameplay demonstracije i nagrade nekih od najboljih nezavisnih kreatora igara. Održat će se 10. travnja u 19h po našem vremenu. Moći ćete ga gledati na YouTubeu, Twitchu, bilibiliju, IGN-u i Steamu.

Showcase će uključivati „glavne najave i otkrića“ za više od 30 igara iz studija kao što su Evil Empire (Dead Cells), Mega Crit (Slay the Spire), Red Hook Studios (Darkest Dungeon), Heart Machine (Hyper Light Drifter), poncle (Vampire Survivors) i mnogi drugi. Obećavaju da će ovo biti “kompaktna digitalna prezentacija koja će predstaviti najnovije hitove, sve u trajanju od manje od jednog sata kako bi se poštovalo vrijeme igrača i studija.“

Primijetili smo potrebu za showcaseom koji ističe vrlo različite indie igre, ali koje imaju jednu zajedničku stvar: osvajaju srca milijuna igrača diljem svijeta. Budući da je korištenje slova postalo trend u industriji, zaključili smo da dodavanje slova ‘i’ daje indie izložbi poseban šarm. Osim toga, triple-i jednostavno zvuči cool”, izjavio je direktor marketinga Evil Empirea, Berenger Dupre, u službenom priopćenju za medije.

Glavni operativni direktor Evil Empirea Benjamin Laulan dodao je: „Naš cilj je imati emisiju koja je izravna i konkretna, ispunjena najavama od svih studija u kolektivu, te izravno komunicirati s igračima, odnosno ljudima koji su nas podržavali od samog početka. Emisija će trajati oko 45 minuta, s naglascima na najuspješnijim i najznačajnijim vijestima. Nema voditeljskih segmenata, nema reklama, nema sponzorstava, nema nepotrebnih prekida – samo igre.”