Image Alt

Kuvo TV

Jötunnslayer: Hordes of Hel nova je roguelike igra od tvoraca Shadows: Awakeninga

Globalni nezavisni izdavač Grindstone i studio Games Farm najavili su Jötunnslayer: Hordes of Hel, novu roguelike igru koja će igrače odvesti u mračna carstva nordijske mitologije, gdje će se suočiti s hordama neprijatelja.

Zaronite duboko u dinamične bitke protiv beskompromisnih valova neprijatelja, suočavajući se s neprekidnim pritiskom vremenskog ograničenja. Svaki sukob predstavlja izazov za vaše vještine i reflekse dok se borite za opstanak u neumoljivom nordijskom podzemlju. Iskušajte se u zahtjevnim misijama i zadacima tijekom svake borbe, dodajući dubinu vašem putovanju kroz devet raznih svjetova. Ovi zadaci zahtijevaju ispunjenje specifičnih ciljeva ili nadvladavanje dodatnih prepreka kako biste osvojili što veće nagrade.

Unaprijedite svoj lik kroz sustav metaprogresije koji nudi različite pogodnosti i nadogradnje koje možete otključati. Kako napredujete, otključavat ćete nove sposobnosti, poboljšanja i bonuse koji će poboljšati vašu igru i povećati izglede za preživljavanje i odaberite raznovrsne likove, svaki s jedinstvenim setom vještina, sposobnosti i oružja. Osim toga, očekuju vas i borbe protiv bosseva.

Ova igra dolazi za PC putem Steam Early Accessa ove jeseni, dok će igrani demo biti dostupan u svibnju.