Image Alt

Kuvo TV

Loric Games otkrio je svoj debitantski survival naslov Echoes of Elysium

Studio Loic Games sa sjedištem u Arlingtonu, Virginia, najavio je intrigantnu igru istraživanja i preživljavanja u zraku, smještenu u proceduralno generirani svijet Elysiuma inspiriran drevnom Grčkom. Uputite se na uzbudljivu odiseju i istražite nebo uz vlastitu flotu ručno izrađenih zračnih brodova u igri Echoes of Elysium.

U ovoj survival igri trebate odabrati svog junaka i postepeno jačati dok oblikujete i gradite flotu grandioznih zračnih brodova. Istovremeno ćete istraživati zaboravljene krajeve svijeta i pokušati otkriti njegove tajne tako što ćete zavladati nebom, suočiti se s izazovima i prepustiti se vjetrovima avanture koji će vas odvesti do trijumfa.

Budite oprezni jer opasnost vreba iza svakog oblaka. Iskoristite svoje brodove, izrađene naprave, oklope i oružje kako biste preživjeli, te ih nadogradite kako bi postali još moćniji. Možete istraživati sami ili u društvu prijatelja – flote zračnih brodova, obrtništvo, susreti sa bossevima, sve što doživite u igri je zamišljeno da bude još bolje s prijateljima. Uz to, brodove možete sami dizajnirati i graditi skupljanjem raznih resursa.

U nadolazećim tjednima, Loric Games objavit će i gameplay trailer za Echoes of Elysium, a igra će biti dostupna za PC putem Steama.