Image Alt

Kuvo TV

DUCKSIDE je nova neobična survival igra koje izgleda kao RUST s patkama

Zamislite igru koja spaja DayZ ili Rust, ali u njoj igrate kao patak. Upravo jedna takva igra je nedavno najavljena, zove se DUCKSIDE, u pitanju je survival igra u otvorenom svijetu koja donosi PvPvE elemente, crafting, izgradnju baza i patke koje nose šešire te se koriste oružjem.

U igri ćete skupljati resurse, izrađivati oružja i alate te graditi skloništa kako biste zaštitili svoj plijen i svoj život. Stoga su razvojni programeri, kako bi vas potpuno uronili u ulogu patke, uveli revolucionarni sustav upravljanja igrača s sofisticiranim mehanikama leta koje vam omogućuju da klizite, lebdite, ubrzavate i ronite, čak i dok pucate i borite se.

Dakle, opremite se, izgradite gnijezda za sigurnost, pohranu, preživljavanje i stratešku prednost, ali budite spremni jer ništa nije potpuno sigurno. Svaka struktura može biti uništena, svako skrovište može biti opljačkano, a svaka migracija može završiti smrću. Uz to, ovo ostvarenje možete igrati sami ili stvoriti jato s drugim patkama kako biste zajedno gradili, istraživali, borili se i preživljavali. Osim sofisticiranih borbenih predmeta, možete koristiti i vrlo korisne puške koje će vam uvelike pomoći u preživljavanju u ovome svijetu.

DUCKSIDE još uvijek nema konkretan datum izlaska, ali će biti dostupan za PC putem Steama.