Image Alt

Kuvo TV

Nova igra id Softwarea bit će najavljena tijekom ovogodišnjeg Xbox Games Showcasea

Sudeći prema brojnim glasinama i insiderskim informacijama, ovogodišnji Xbox Games Showcase bi trebao biti krcat najavama brojnih first party Xbox ekskluziva. U posljednje vrijeme, spominju se novi Gearsi i State of Decay 3, a sudeći prema tvrdnji jednog od najpoznatijih i najpouzdanijih insidera, mogli bismo vidjeti i najavu nove igre studija id Software.

Poznati insider i leker Nate the Hate tvrdi da bi id Software mogao najaviti svoju novu igru tijekom Xbox Games Showcasea. Iako nije precizirao o kojoj igri je riječ, naglasio je da će ista koristiti id Tech 8 engine te da se ne radi o Quakeu, na čijem revivalu, prema njegovim riječima radi MachineGames koji trenutno ima pune ruke posla oko dovršavanja igre Indiana Jones and the Great Circle.

Na čelu bi onda id Software mogao raditi? Naravno, prvo što nam pada na pamet je novi DOOM. O njemu se također već neko vrijeme šuška, no šuška se i o povratku Hexena… Naravno, nećemo se iznenaditi ni ukoliko nas na kraju dočeka i najava nekog potpuno novog IP-ja… Kako god, Xbox Games Showcase će biti održan početkom lipnja, tako da će dosta toga biti jasnije za nepuna dva mjeseca.