Image Alt

Kuvo TV

Novi story trailer za New Arc Line predstavlja svijet kroz koji putujemo

Fulqrum Publishing i Dreamate Games su objavili novi, duboko emotivan trailer za singleplayer RPG igru New Arc Line, koja će ove godine biti dostupna za PC, Xbox Series X/S i PlayStation 5.

Smješten u svijetu koji je na rubu velikih promjena, New Arc Line poziva igrače da istraže raskošno, ali problematično kraljevstvo gdje se susreću magija i tehnologija. Novi trailer pruža uvid u zadivljujući svijet koji je stvorio Dreamate Games, gdje visoke naprave sa satnim mehanizmom koegzistiraju s fantastičnim bićima, a raskošni gradski pejzaž novog svijeta stoji u kontrastu s prljavim podzemljem gdje se manje sretni bore za preživljavanje i često bivaju zlouporabljeni na najstrašnije načine.

Igrati možete kao čovjek, vilenjak, patuljak ili div, odabrati njihov spol, pozadinu i izgled. Imajte na umu da stanovnici ovog svijeta mogu imati vlastite predrasude i da će vas tretirati drugačije ovisno o vašim izborima. Također, na ovim obalama nećete biti sami. Regrutirajte raznoliku postavu likova, upoznajte njihove priče, suočite se s njihovim demonima i pomozite im u njihovom rastu ili ih iskoristite za vlastitu korist i odbacite kad vam više ne odgovaraju.

Oblikujte svoga lik prema vlastitim željama koristeći detaljan sustav napredovanja sa 6 osnovnih klasa likova i 12 podklasa. Uz to, preuzmite kontrolu nad svojom skupinom u dinamičnim taktičkim bitkama. Na raspolaganju imate raznolikost vještina, čarolija, recepta i potrošnog materijala kako biste promijenili tok bitke u svoju korist.

Dreamate Games, kojem će New Arc Line biti debitantski naslov, osnovali su veterani iz nekih od najvećih ukrajinskih razvojnih studija kao što su Wargaming, GSC Game World, 4A Games i Frogwares.