Image Alt

Kuvo TV

The Rogue Prince of Persia je službeno najavljen, a na njemu rade autori Dead Cellsa

Glasine i insiderske informacije o još jednoj “maloj” Prince of Persia igri koju nam spremaju autori Dead Cellsa doista su bile točne.

The Rogue Prince of Persia je doista nova roguelite sidescrolling akcijska avantura koju nam donose Ubisoft i Evil Empire, koja doslovno izgleda kao miks Dead Cellsa i nedavno izašlog Prince of Persia: The Lost Crowna. Krasi je iznimno brz gameplay koji nam donosi miks akorbatskog platformiranja i akcije, pri čemu će glavni protagonist moći koristiti razno oružje i dodatke te ih nadograđivati po svojoj mjeri.

U ovoj priči, naš persijski princ će se morati suprostaviti hunskoj vojsci koja je pod utjecajem mračne šamanske magije, a na tom putu očekuju ga brojne prepreke koje će morati riješiti iznimno brzim reagiranjem. O kakvoj igri se radi, pogledajte ispod.

The Rogue Prince of Persia je trenutno u razvoju samo za PC, a stiže na Steam Early Access već 14. svibnja. Iako verzije za konzole ovom prilikom nisu potvrđene, gotovo je sigurno da ćemo ih vidjeti najjerojatnije sa izlaskom pune verzije igre.